Anja van de Ven Makelaardij
Anja van de Ven Makelaardij
Even voorstellen - Anja van de Ven Makelaardij

Even voorstellen

“Een kantoor waar deskundigheid en professionaliteit hand in hand gaan met een grote betrokkenheid en een persoonlijke aanpak.”

Anja van de Ven Makelaardij is gevestigd in het markante pand aan de Vestdijk 165 in het centrum van Eindhoven. Het kantoor wordt geleid door Registermakelaar-taxateur Anja van de Ven. Bij Anja van de Ven Makelaardij zijn we gepassioneerd over het begeleiden van onze klanten bij de belangrijke stappen in hun vastgoedreis. Onze belangrijkste activiteiten omvatten de verkoop van woningen, aankoopbegeleiding en het uitvoeren van taxaties. Met een gedegen kennis van de lokale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring in de branche, streven we ernaar om elke klant op een persoonlijke en betrokken manier te ondersteunen.

Wij geloven dat bemiddeling in verkoop en aankoop een zeer persoonlijk proces is, waarin we de tijd nemen om jouw wensen en behoeften te begrijpen. Het begint met een grondige oriëntatie, waarbij we luisteren naar jouw specifieke doelstellingen en jouw unieke situatie. We leven ons in, zodat we ons volledig kunnen verplaatsen in jouw perspectief. Vertrouwen vormt de kern van onze dienstverlening. Je kunt erop vertrouwen dat we ons uiterste best doen om jouw belangen te behartigen en de best mogelijke resultaten voor je te bereiken. Ons team staat voor je klaar om met je mee te denken en jou van eerlijk advies te voorzien. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning.

Deze website is voor ons een belangrijke stap om met jou in contact te komen. We hopen dat je hier al een goed gevoel krijgt van wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Maar niets kan op tegen een persoonlijke ontmoeting. We kijken ernaar uit om snel de hand te schudden en je persoonlijk te woord te staan. Of het nu gaat om het verkopen van jouw woning, de aankoop van jouw droomhuis of het laten taxeren van jouw bezit, wij staan voor je klaar.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we jouw vastgoedplannen realiseren, met de toewijding en professionaliteit die je verdient.

 

De voordelen van een NVM makelaar

Deskundigheid

  • Een NVM-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn kennis permanent op peil.
  • De NVM-makelaar kent de markt goed.
  • Een NVM-makelaar adviseert over alle aspecten van aan- of verkoop. Hij heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.
  • De medewerkers op het NVM-makelaarskantoor verstaan eveneens hun vak.
Anja en Emmie makelaar Eindhoven en omgeving

Betrouwbaarheid

  • Een NVM-makelaar gedraagt zich volgens de NVM-Erecode. Hij of zij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.
  • Een NVM-makelaar behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

Zekerheid

  • Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waar door hij of zij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in jouw belang.
  • Voor eventuele klachten over en geschillen met jouw NVM-makelaar kan je terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

 

Kies voor Anja van de Ven Makelaardij en ontdek hoe we jouw vastgoeddromen werkelijkheid maken. We staan klaar om je te verwelkomen en u persoonlijk te adviseren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw partner zijn in jouw vastgoedavontuur.

Zij stelt hoge toelatingseisen aan haar leden. Dat betreft bijvoorbeeld de permanente scholingen die leden moeten volgen, maar vooral ook de ethische normen en waarden waaraan hun leden horen te voldoen. Sinds 1 maart 2001 is de titel makelaar niet langer wettelijk beschermd en wordt de makelaar niet meer bij de rechtbank beëdigd. Daarom heeft de NVM een eigen beëdiging in het leven te roepen.

 

De NVM wil daarmee benadrukken dat het kiezen voor een NVM-makelaar een veilige keuze is: een keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

040-2511077
login Move.nl