Uw huis verkopen in Venlo; dat doet u samen met Makelaardij Ankie

Uw huis verkopen in Venlo is doorgaans aanzienlijk meer werk dan u denkt. Ook kan het emotioneel zijn; het is inmiddels wel de plek waar u jarenlang gewoond heeft en waar u veel herinneringen heeft. Tegelijkertijd wilt u de woning spoedig verkopen tegen de juiste prijs, omdat dit uw volgende woning mogelijk maakt. Wilt u zeker weten dat u uw huis snel en tegen een goede prijs kunt verkopen in Venlo, dan schakelt u de professional in. Makelaardij Ankie is die specialist. Wij hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt in Venlo en omstreken én we kennen de regio als geen ander. Dat betekent dat wij weten hoe we uw woning moeten presenteren om een voorspoedig verkooptraject mogelijk te maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u binnenkort eens met ons aan tafel zitten om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op zodat we direct met elkaar in gesprek kunnen.

Uw huis verkopen in Venlo samen met de makelaar

Het verkopen van uw huis in Venlo wordt aanzienlijk makkelijker met de makelaar. Wij kunnen een taxatierapport voor u opstellen, om vervolgens aan de hand van de marktsituatie een vraagprijs aan te bevelen. Ook zorgt onze verkoopstylist ervoor dat uw woning zo goed mogelijk uit de verf komt op de foto’s en tijdens de bezichtigingen, zodat we direct de aandacht kunnen grijpen van potentiële kopers. Met onze ervaring en lokale kennis weten we immers zeer goed wat courant is; door uw woning te presenteren aan de wensen van woningzoekenden, bespoedigen we het verkooptraject aanzienlijk.

We kunnen daarnaast ook de bezichtigingen voor u regelen en de biedingen in ontvangst nemen, zodat we daarna weer samen met u aan tafel kunnen zitten om de mogelijkheden door te nemen. Aangezien wij altijd persoonlijk advies op maat leveren, weet u precies wat de beste optie is in elke situatie.

Waarom kiest u voor ons?

Wanneer u een makelaar kiest voor het verkopen van uw woning in Venlo, dat wilt u vooral een makelaar kiezen die er daadwerkelijk voor zorgt dat uw woning verkocht wordt. Maar wat betekent dat eigenlijk? Het betekent dat u een makelaar nodig heeft die ervaring heeft met vastgoed én die de lokale markt kent. Wilt u uw huis verkopen in Venlo, dan is het minstens zo praktisch dat de makelaar goed bereikbaar is. U wilt immers direct antwoord kunnen krijgen op vragen, zodat u sneller kunt schakelen om daarmee de verkoop van uw woning te bespoedigen.

Daarnaast kiest u voor ons omdat u letterlijk alles aan ons over kunt laten. Van het maken van de foto’s tot het vastleggen van de laatste afspraken voordat u afstand doet van de sleutel. Bent u tegelijkertijd ook op zoek naar een nieuwe woning in de regio? Laat dit ons dan vooral weten. Naast verkoopmakelaar zijn wij namelijk ook uw aankoopmakelaar in de hele regio.

Schakelt u ons vandaag nog in voor de verkoop van uw woning in Venlo?

Uw huis verkopen in Venlo, dat lijkt een flinke kluif. Gelukkig valt dat allemaal heel erg mee wanneer u kiest voor Ankie en Daan Spee. Onze expertise, kennis van de lokale markt en goede bereikbaarheid zorgen ervoor dat het verkopen van uw woning voorspoediger verloopt en verhoogt de kans op een hogere verkoopprijs. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen of wilt u nu alvast een afspraak maken om eens samen rond de tafel te gaan zitten? Neemt u dan contact met ons op zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen.

Stuur een mail

  Persoonsgegevens
  Aanhef
  Achternaam*

   
  Voornaam*
  Tussenvoegsel

  Adresgegevens
  Straatnaam
  Huisnummer
  Postcode

   
  Woonplaats
  Toevoeging

  Contactgegevens
  Telefoon
  E-mail

   
  Mobiel

  Opmerkingen*
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring
   

  040-2511077
  login Move.nl