Anja van de Ven Makelaardij
Anja van de Ven Makelaardij
Woning verkoop - Anja van de Ven Makelaardij

Een vrijblijvend verkoopgesprek

Heb je besloten om jouw huis te gaan verkopen? Of zit je nog in de oriënterende fase? Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

Je woning verkopen in de omgeving van Eindhoven

Wanneer het gaat om het succesvol verkopen van je huis, zijn er geen tweede kansen. Gedurende deze intensieve periode staan wij als ervaren verkoop makelaar in Eindhoven en omgeving aan je zijde als jouw betrouwbare steun en toeverlaat. Met ongeëvenaarde aandacht, inzet en kwaliteit begeleiden wij jou naar een succesvolle verkoop.

Een grote stap, want je leven gaat zich elders in een andere woning voortzetten en je neemt afscheid van je vertrouwde woonomgeving. Met veel zorg en inzet slagen wij er telkens weer in om de aan ons kantoor toevertrouwde woningen naar volle tevredenheid te verkopen; dus binnen korte tijd en met het beste verkoopresultaat.

We hebben in de loop der jaren een goede, unieke verkoopstrategie ontwikkeld. Ben jij benieuwd naar onze aanpak? Lees dan snel verder!

 

De waarde bepalen


Bij aanvang maken we uitgebreid kennis met jou en je woning. Met ruime ervaring in de lokale markt, kunnen we jou voorzien van een deskundig advies over de verkoopprijs en de juiste strategie. Anja van de Ven doet als ervaren verkoop makelaar in Eindhoven en omgeving een grondige inspectie van de woning en uitgebreid veldonderzoek. Zo raadpleegt zij diverse registers, databases en andere informatiebronnen, kijkt zij naar de bouwkundige staat en de kwaliteit van het huis en controleert bestemmingsplannen en milieuaspecten. Bij appartementen is tevens de status van de Vereniging van Eigenaars en het Onderhoudsfonds van belang.

Als ervaren makelaar in Eindhoven is Anja van de Ven bekend met de ontwikkelingen op huidige woningmarkt. Met haar jarenlange ervaring komt zij tot een juiste inschatting van de waarde van je woning.

 

Presentatie

 

Wij zorgen ervoor dat de woning optimaal gepresenteerd wordt gedurende het verkoopproces. De presentatie van de woning wordt met zorg voorbereid. Al vele jaren werken wij samen met een styliste: Paula Bullard van Spot On Vastgoedpresentatie. Zij geeft advies en tips om de woning zo mooi mogelijk op de foto’s te krijgen die worden gemaakt door een professionele fotograaf waar wij ook al jaren mee samen werken. De plattegronden van de woning worden volgens de NEN-meetinstructie opgemeten.

Verkoop makelaar Eindhoven Anje van de Ven - Makelaar Eindhoven - Makelaar Mierlo

 

Bezichtigingen begeleiden


Anja van de Ven Makelaardij coördineert en begeleidt als verkoop makelaar al jaren bezichtigingen in de regio van Eindhoven. Ze zorgt ervoor dat de kijker (en de aankopende makelaar) optimaal worden geïnformeerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. Gedurende het gehele traject houden wij je middels verslagjes op de hoogte van de bezichtigingen en de reacties.

 

Koopakte opstellen


Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stelt Anja van de Ven Makelaardij een koopovereenkomst op waarin de gemaakte afspraken schriftelijk worden bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aankoop kan afzien. De akte wordt vervolgens door ons naar de notaris gestuurd.

 

Laatste inspectie en afhandeling bij de notaris


Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt deze in overleg een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Voordat we naar de notaris gaan, gaan we gezamenlijk de woning inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is en nemen we de meterstanden op.

Zodra de akte van levering bij de notaris is getekend en is ingeschreven in de openbare registers bij het Kadaster, is de eigendom officieel overgegaan naar de koper. Ook na de verkoop staat ons team voor je klaar mochten er nog vragen zijn. Ons streven is een tevreden opdrachtgever en wij zijn er best wel trots op dat wij daar telkens weer in slagen.

 

Benieuwd hoe andere onze dienstverlening hebben ervaren? Kijk dan hier.

Meer weten over verkoopbegeleiding? Neem gerust contact op!

040-2511077
login Move.nl