Anja van de Ven Makelaardij
Anja van de Ven Makelaardij
Extra service - Anja van de Ven Makelaardij

Extra services!

Zowel bij aankoop als verkoop.

Wij gaan net dat ene stapje verder

Bij ons als makelaar staan we niet alleen in de verkoop of aankoop van jouw woning, maar we gaan ook een stapje verder om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Wanneer het op financiën en hypotheek aankomt, werken we samen met een betrouwbare financieel adviseur. Zij zullen begeleiden en adviseren, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jouw nieuwe woning.

Het regelen van belangrijke zaken, zoals een levenstestament en schenkingen, is ook van groot belang. Daarom hebben we een deskundige notaris aan boord die je hierbij kan helpen en alles in goede banen zal leiden.

Voor de praktische kant van het verhuizen, werken we samen met een gespecialiseerd verhuisbedrijf dat ervaring heeft met verhuizingen voor 50-plussers en senioren. Zij zorgen ervoor dat jouw bezittingen veilig en zorgvuldig worden verplaatst, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Om de stress van de verhuizing te minimaliseren, bieden we ook de expertise van een professional organizer. Zij zorgen voor efficiëntie en structuur vóór en tijdens de verhuizing, zodat je je kunt concentreren op het genieten van jouw nieuwe woning.

En laten we de presentatie van uw huidige woning niet vergeten! Onze styliste zal ervoor zorgen dat uw woning op zijn best wordt gepresenteerd, waardoor de verkoopkansen worden gemaximaliseerd.

Bouwkundige keuringen

Voor onafhankelijk en kwalitatief hoogstaande bouwkundige keuringen en energie labels werkt Anja van de Ven Makelaardij graag samen met Jobse Groep.

Dit adviesbureau is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen, opleveringskeuringen en expertises. Ook voor het op laten maken van een energielabel ben je bij hen aan het juiste adres, maar in het bijzonder ook het laten maken van een maatwerk energieprestatieadvies. Hoe kom je bijvoorbeeld van Energielabel E naar een Energielabel A? Het bijzondere aan Jobse Groep is dat ze naast inspectie en advies ook klanten verder ontzorgen bij de opvolgende aannemersselectie, contractbegeleiding en bouwbegeleiding tot en met een succesvolle oplevering.

Vraag een bouwkundige keuring of energielabel aan, via info@jobsegroep.nl of bel met kantoor +31 76 503 18 96.

Anja van der ven Makelaardij. De makelaar van Eindhoven.

 

 

Kleine klusjes in uw nieuwe woning? Daarvoor hebben we een betrouwbaar klusbedrijf dat graag helpt met het ophangen van gordijnen, kunstwerken en het aansluiten van apparatuur.

Tenslotte, zodat u zich direct thuis voelt in uw nieuwe woning, zorgen we ervoor dat het huis brandschoon is met behulp van ons schoonmaakbedrijf.

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het vele geregel. Wij staan klaar om u bij te staan in elke stap van het proces, van het vinden van uw droomwoning tot het comfortabel en zorgeloos in uw nieuwe thuis vestigen. Met ons uitgebreide netwerk van professionals, zorgen we ervoor dat u met een gerust hart kunt beginnen aan dit nieuwe hoofdstuk in uw leven.

Wil je weten hoe andere onze dienstverlening hebben ervaren? Kijk dan hier.

Start relaxed in je nieuwe woning! Het is aan jou!

040-2511077
login Move.nl