Anja van de Ven Makelaardij
Anja van de Ven Makelaardij
Woning verhuur - Anja van de Ven Makelaardij

Woning verhuur

Bent u erover aan het nadenken om uw woning te verhuren../..

Woning verkopen
Een huis verkopen is spannend en vaak ook emotioneel niet gemakkelijk. Op het moment dat de knoop is doorgehakt, en u besloten heeft om uw woning te verkopen, wilt u graag dat het huis snel verkocht wordt. En het liefst tegen een zo hoog mogelijke prijs.

Professioneel, betrokken en eerlijk
Wij helpen u daar graag bij. Dat doen we op een professionele, betrokken, zorgvuldige en eerlijke manier. We hebben zorg en aandacht voor u, als onze klant én voor de mogelijke kopers. We verdiepen ons serieus in de woning die we mogen verkopen, zodat we zowel u als verkoper als de koper van uw woning goed kunnen adviseren.

Actief makelen
Makelaardij Ankie! heeft een goede kennis van de lokale woningmarkt én een uitgebreid netwerk. We weten waarnaar mensen op zoek zijn én we weten wat er te koop staat. Dat maakt het mogelijk om actief te makelen. Als het even kan, gaan we op zoek naar woontreintjes, waarbij de woning van de ene partij het ideale huis voor een andere partij is.

Een goede eerste indruk
In enkele seconden bepaalt een koper of hij geïnteresseerd is in uw woning. De eerste indruk telt! Daarom doen wij er alles aan om uw huis zo goed mogelijk te presenteren. We maken altijd gebruik van een professionele fotograaf. Ook werken we samen met een verkoopstyliste die de sterke kanten van uw woning benadrukt. Samen met u bepalen we de beste verkoopstrategie. Daarbij zetten we alle eigentijdse verkoopkanalen in. Zowel online als offline.

Soepel verloop
Makelaardij Ankie! begeleidt het verkoopproces van A tot Z. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat u steeds uitstekend geïnformeerd bent over de belangstelling voor uw huis. In overleg met u gaan wij voor een maximaal verkoopresultaat. We ontzorgen u volledig en begeleiden u tot bij de notaris als de laatste handtekeningen worden gezet. 

Bent u benieuwd wat Makelaardij Ankie voor u kan betekenen? Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer weten over verkoopbegeleiding? Neem gerust contact op!

040-2511077
login Move.nl