Anja van de Ven Makelaardij
Anja van de Ven Makelaardij
Bredalaan 105 | Anja van de Ven Makelaardij

Bredalaan 105, Eindhoven

Bouwjaar: 1938 Kamers: 5 Woonopp.: 121 m²

Video


Omschrijving


Deze woning was het wachten waard!

Sfeervolle, ruime vooroorlogse woning met een prachtige achtertuin.
De fraaie bouwstijl uit de jaren 30 blijkt nog uit vele oorspronkelijke elementen die behouden zijn, en waar de woning is aangepast aan de huidige comfortwensen, is dat met smaak én in stijl uitgevoerd.

Locatie:
Deze woning ligt in het stadsdeel Strijp aan de Bredalaan, een prachtige oude laan met grote bomen.
Strijp, het stadsdeel dat groeit aan populariteit, mede door de realisering van de nieuwe woonwijken Strijp-S en Strijp-R op de terreinen van de oude Philips fabrieken en kantoren. Inmiddels zijn hier ook een keur aan gezellige en trendy eet- en winkelgelegenheden gevestigd.
De Bredalaan ligt dichtbij de ring en nabij de uitvalswegen van Eindhoven.

Indeling:

Begane grond.
De voortuin is mooi aangelegd en de prachtige voordeur in oude stijl nodigt uit tot binnenkomen. Opvallend voor de bouwperiode zijn de glas-in-lood ramen bij de voordeur en de ramen.
In de hal ligt een massieve Jatoba houten vloer en de wanden hebben de originele betegeling.

De vestibuledeur opent naar de gang waar de lambrisering vrolijk rood is geschilderd. In deze gang bevindt zich de verdiepte kelderkast en het toilet dat keurig in stijl is betegeld en een fonteitje heeft. De deur naar de kelder, het toilet en de woonkamer zijn originele paneeldeuren.

De woonkamer is sfeervol door de houten planken Jatoba vloer, het glas-in-lood in het erkerraam en de hoge plafonds met de sierlijsten. De kamer is zoals het vroeger hoorde, verdeeld in een voor- en achterkamer door en-suitedeuren die omlijst zijn door twee originele inbouwkasten.

De achterkamer heeft grote openslaande tuindeuren met glas-in-lood, die uitkomen op één van de terrassen in de achtertuin. Dit terras is geschikt gemaakt voor de huiskatten (deze omheining kan worden overgenomen).

In de keuken zijn de originele jaren 30 wandtegeltjes bewaard gebleven. Het grote aanrechtblok heeft een granieten werkblad en veel onder- en bovenkasten. Het brede rvs fornuis staat onder de originele schouw met de afzuigkap daarin verwerkt. Aan de raamzijde biedt een robuuste houten plank extra werkruimte. Op de vloer liggen pvc tegels.

Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met een uitstortgootsteen en een brede schuifwandkast waarin de aansluiting van de wasmachine zich bevindt. Vanuit de bijkeuken kun je via de achterdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping.
De eerste verdieping is opgedeeld in een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.
Op de overloop en in alle slaapkamers ligt dezelfde mooie laminaatvloer, en zijn de wanden en plafonds strak gestuct. En overal die mooie, originele paneeldeuren!

De ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft een inbouwkast en openslaande balkondeuren, met glas-in-lood.
De kleine slaapkamer aan de voorzijde is in gebruik als werkkamer en heeft eveneens een glas-in-lood raam.
De ruime kamer aan de achterzijde heeft tweemaal openslaande ramen en een inbouwkast.

De badkamer heeft in stijl betegelde wanden: witte tegels met een zwart randje. Op de vloer liggen donkere tegels. De wastafel en het wandcloset zijn van Villeroy & Boch. De douchecabine en de kranen zijn vervangen in 2020. Vanuit de badkamer via openslaande balkondeuren naar het knusse dakterras. Hier kun je fijn even relaxen.

Tweede verdieping.
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping en ook hier weer de vrolijke roodgeverfde lambrisering. De trapopgang kan van beide kanten afgesloten worden middels antieke Franse paneelluiken.
De open zolderruimte is geweldig!
De hoge nok, de constructiebalken in het zicht, de lichtinval van beide zijden en de mooie laminaatvloer maken dit tot een heerlijke slaapkamer.

Er is nog een extra bergruimte waar de cv-ketel (2013) in is opgesteld.

Tuin:
Deze achtertuin is een oase!
Wat een groen en wat een rust. De beplanting is weeldering, bloemrijk en een tikkeltje tropisch door de grote palmboom en de bamboe. Er stroomt een watertje en er zijn twee leuke plekken om van de tuin te genieten: een leuk bestraat terras en een gezellige overkapping met een houten parketvloer. Het lijkt wel altijd vakantie in de achtertuin!


Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 1938
• Woonoppervlakte: 121 m²
• Inhoud: 441 m³
• Perceeloppervlakte: 147 m²
• Goed onderhouden jaren 30 woning met 4 slaapkamers
• Voldoet aan de huidige comfortwensen; verbouwingen en verbeteringen zijn uitgevoerd met behoud van zoveel mogelijk karakteristieke elementen
• Meterkast en bedrading vernieuwd rond 1999
• Vloer-, dak- en raam isolatie. Energielabel C
• Prachtige, privacy biedende tuin op het zuidwesten
• Uitvalswegen goed bereikbaar
• Scholen en diverse winkels op loopafstand
• Last but not least… Leuke buurtgenoten!
• Aanvaarding in overleg.









De brochure is een uitnodiging om over deze woning in onderhandeling te treden.
Wij behartigen de belangen van de verkoper. De makelaarscourtage komt dus voor rekening van de verkoper. U kunt een eigen NVM-aankoopmakelaar inschakelen die uw belangen behartigt.
De woning is volgens NEN 2580 ingemeten. De afmetingen in de brochure zijn niet op schaal.
Hoewel wij bij de samenstelling van deze brochure nauwkeurig te werk zijn gegaan kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.
Wanneer u deze woning koopt dient u bij de notaris een waarborgsom te storten of een bankgarantie af te geven ter grootte van 10% van de koopsom.

Kenmerken


Algemene kenmerken

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.

Kosten
Kosten koper
Status
Verkocht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort
Herenhuis

Herenhuis
Tussenwoning

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Energie

Energieklasse
C

Isolatie
Dakisolatie,Vloerisolatie,Dubbel glas
C.V.-Ketel
Cv ketel

Warmwater
Cv ketel

Oppervlakten en inhoud

Wonen
121 m²
Perceel
147 m²

Inhoud
441 m³

Locatie


Bredalaan 105
5652 JC Eindhoven

bezoek pagina

Reageer op deze woning via

Of vul onderstaand formulier in





    Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement.

    ?>
    040-2511077
    login Move.nl